Huawei Mate 9 Pro – Efter kärleken lagt sig.

Eller, vem försöker jag lura… Min Huawei Mate 9 Pro är troligen den bästa telefon jag någonsin ägt och använt. Tyvärr har jag varit lite upptagen och har verkligen försökt hitta problem att rapportera, för att väga upp mot det annars överdrivet positiva jag har att säga.

Om sanningen ska fram så har jag inte hittat något negativt att säga. Inget som fungerat som en deal-breaker på något sätt för mig. Vanligtvis har jag redan hittat en massa saker som irriterar, helst om jag haft Samsung telefoner. Men, Huawei har gjort sin läxa och Android har aldrig känts mer stabil på någon telefon jag ägt.

Dessutom verkar det som att min Mate 9 Pro faktiskt är snabbare än när jag köpte den. Det var ju utlovat att den skulle räkna ut vad jag helst gör och när jag använder telefonen som mest, för att optimera både batteritid och prestanda. Det verkar fungera som det ska.

Minst 2 dagars batteritid, extrem prestanda på mobil/WIFI/Bluetooth och processor/grafik gör att det inte finns mycket som man saknar. AMOLED skärmen gör att färger poppar och svart är svart, vilket är ett steg uppåt från dom vanliga LED skärmarna.

Så, rekommenderar jag att mina läsare köper denna telefon? Fortfarande är den riktigt dyr och det finns garanterat billigare alternativ som passar minst lika bra. Men om du är den som vill ha det bästa av bästa, 6 GB RAM, 128 GB lagring, Kirin 960 processor och mycket annat godis, då finns det ingen annan telefon som kommer att stilla din hunger. =)

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 6 år gammalt. Tänk på att 6 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.