Hackningsförsök från flera olika håll…

Hejsan alla VIP och högre medlemmar på ITPiraten.se. Detta meddelande går enbart ut till er som kan beröras av våra senaste försök till illegal access.

Det verkar som att dom nya säkerhetssystemen på ITPiraten.se bara uppmanar hackers från olika delar av världen att försöka bryta sig in. Därför har vi nu infört ännu ett säkerhetssystem. Detta ”lager” arbetar på servernivå och kontrollerar integriteten på koden i ITPiraten.se.

Detta är för att undvika eventuella PHP ”injektioner” i själva WordPress. Det har därför varit lite driftstörningar under natten, vilket jag ber om ursäkt för. Men då vi fått besök av flertalet hackers, bland annat från Australien och Holland, så tar vi det säkra före det osäkra och föregår eventuella försök att ta sig in.

Alla anslutna till ”Networks” avdelningen kan dock vara lugna, då den primära koden befinner sig på ett helt annat ställe (i42.se), samt genom att databasen inte finns på samma server som ITPiraten.se. Eventuella försök att ta sig in i ITPiraten.se kan aldrig påverka er ITPN medlemmar, enbart ITPiraten.se medlemmar.

Vi har dock aldrig haft en enda hacker som lyckats ta sig in i systemet och kommer troligen aldrig heller att råka ut för detta. Det betyder ändå att man ska ta det säkra före det osäkra.

Jag vet att många högre medlemmar och ITPN-medlemmar har börjat bli oroliga och rensa bort vissa filer och andra känsliga data från ITPiraten.se. Men ni behöver absolut inte känna att vi har några säkerhetsproblem. Tvärt om så har ITPiraten.se aldrig varit säkrare än vad den är idag.

Om det, mot förmodan, skulle ske ett intrång på ITPiraten.se så får ni givetvis reda på detta omedelbart, utan fördröjning.

Ha en trevlig dag.