Giveaway #1 2024

”Åhå”, säger nog dom flesta av mina trogna läsare. Nu är det dags för ännu en Giveaway i form av knivar, som det vanligen handlar om. Denna gång är det inte så många vinster som det brukar vara, men det är ändå 3 st vinnare som kommer att koras.

Vilka knivar som kommer att ges bort och varför? Låt mig förklara lite närmare.

Under åren som jag haft min blogg så är det väldigt många som undrar över Victorinox och deras produkter. Faktiskt så har min blogg i princip handlat uteslutande om detta varumärke, säger jag överdrivet. Men håll med om att det stundvis är väldigt mycket Victorinox på bloggen.

Jag har pushat för Slims.se, som jag hoppas att alla ni har varit till och köpt saker av. Det är faktiskt ett väldigt bra ställe, med underbara människor bakom.

Saken är den att jag kommer att ge bort 3 olika modeller från Victorinox som priser i den första giveaway för 2024. Detta är med andra ord en chans för alla Victorinox:are att utöka sin arsenal, samtidigt som dom som inte har någon nu har chansen att gå med i vår sekt… Jag menar vårt gäng… 😅

Modellerna är:

Pris nummer 1: Victorinox Cyber Tool L (1899 kr)

Pris nummer 2: Victorinox Swiss Champ (1599 kr)

Pris nummer 3: Victorinox Handyman (1199 kr)

Total prissumma är 4697 kr… Helt fantastiskt mycket pengar med andra ord, men ni är ju förstås värda det. 😲

Hur kommer då denna Giveaway att fungera, funderar nog många. Den kommer att vara väldigt annorlunda mot för hur den brukar vara. Jag vill nämligen att ni skriver en motiverande historia när ni har haft nytta, eller kunde ha haft nytta, av en Victorinox Swiss Army Knife.

Den bästa motivationen eller historien får första priset, den näst bästa får andra priset och den sämsta av dom bästa får tredje priset.

Till skillnad från föregående år så kommer jag faktiskt att publicera motivationerna på hemsidan i samband med utdelningen av priserna, så skriv ordentligt. 🧐

Jag har en utomstående person som fungerar som domare, jury och bödel i detta fall, vilket gör att det inte längre är slumpen som avgör vem som vinner denna gång. Tidigare giveaways har fungerat lite som utlottningar, men denna gång är det alltså en verklig person som bestämmer vem som vinner. Som dessutom väldigt hård och oresonlig, så tänk igenom innan du skickar ditt bidrag.

Om du motsätter dig detta, så rekommenderar jag att du inte är med i denna Giveaway. Men jag tror nog dom flesta kommer att gräva djupt i sina sinnen för att vinna första priset, som är en Cyber Tool L. I min ringa mening den bästa Victorinox Swiss Army Knife, eller multiverktyg, som någonsin tillverkats. Punkt slut.

Jag har ägt min nuvarande Cyber Tool L i över 23 år och den är fortfarande den absolut bästa Victorinox som någonsin funnits, enligt min ringa mening. Jag fullkomligen älskar den.

Hur gör du då för att medverka och ha en chans att vinna dessa priser? Fyll i formuläret här nedan, men tänk på att fylla i det ordentligt, så har du större chans att vinna. Denna giveaway pågår som vanligt i 1-3 veckor, eller tills bidragen börjar sina. Det är ju ingen idé att sitta och vänta om det är slut på tävlande, eller hur.

Notera också att det INTE finns någon sponsor eller liknande, allt kommer från min egen plånbok. Knasigt att jag behöver säga det, men det är värt att nämna.

Lycka till och tänk igenom det du skriver innan du skickar det, så har du större chans att vinna. 😄

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.