Fundering

Hej Patrik.

Jag har nu mottagit den nya kniven och har några funderingar som du säkert kan hjälpa mig med. Se nedanstående bilder för kniv 1 och kniv 2.

Dom två knivarna ser i princip identiska ut i detta fall. Bladet är mot höger sida med en distinkt glipa mot vänster sida.

Vi fortsätter till baksidan på kniven där första bilden är kniv 1 och andra är kniv 2.

Denna är osymmetrisk vid låsmekanismen (gula pilarna), inget stort problem och inget egentligen att klaga på. Själva lock back knappen (gröna pilarna) är snett slipad eller böjd och lutar mot vänster. Handtagssidorna är osymmetriskt slipade där vänster sida är tunnare än högra och har en lite annan form. Om du tittar på dom blå pilarna så ser du att liner/ramen inte stämmer överens med högra handtagssidan.

Om vi sedan tittar på baksidan av kniven, vid niten, så är det en spricka som går hela djupet av handtagssidan in till ramen.

Jag inser att den första kniven fick en reparation av sprickan som knappast syns om du inte vet vad du ska leta efter, men denna är rätt så uppenbar och påpekades av en kollega direkt hon tog kniven i handen.

Jag måste färdigställa min test och recension av kniven redan i helgen, men tänker att ni hinner med en kommentar eller respons på detta innan det. Är det normalt att knivarna ser ut på detta sätt, eller blev det någon miss igen? Det känns jättekonstigt att hitta dessa uppenbara missar på en kniv som kostar 1625 kr, i alla fall i min värld.

Hör av dig så fort som möjligt.

/Urban