Fler knivar sålda!

Igår så gick min Petrified Fish Beluga iväg till ny ägare. En kniv som jag faktiskt inte såg fram emot att sälja överhuvudtaget, men förstås är tvungen att ge mig av med för att kunna återinvestera i nya knivar. Under tiden jag satt och packade ned kniven så insåg jag att mitt knivlager nu börjar sina, för första gången på många, många år.

Det är fortfarande ett helt kassaskåp fullt med knivar i olika genres, men jag börjar se att toppen på berget sakta men säkert försvinner, vilket är rätt så intressant. För varje 2-3 knivar jag säljer så köper jag oftast en ny kniv, vilket gör att det inte direkt minskar lavinartat, men samtidigt så minskar det trots allt.

Jag kan fortfarande skryta med 100% nöjdhet hos mina ”kunder”, vilket gör att jag blir mer och mer benägen att sälja knivar som inte ser nya ut. Förut så var det bara knivar i absolut nyskick som såldes, just för att jag var orolig att många skulle reagera negativt på att köpa en kniv av mig annars. Jag har dock insett att många vill ha knivar med lite repor, patina och andra synbara ”krigs-ärr”. Jag är därför noga med att skriva om hur skicket på kniven, så att ingen ska bli just besviken när dom får kniven.

Faktum är att om man bara är lite händig så är en repa på ett blad ingenting att hänga läpp för. Dom som köpt knivar i absolut hemskt skick av mig är dom som älskar att renovera och återställa knivar till dess forna glans. Jag kan inte annat än ge dessa personer en stående ovation och konstatera att det behövs fler som er, överallt.

Hur som helst är det viktigt att förstå, när man besöker min Digitala Loppis, att samtliga knivar som säljs är begagnade. Jag säljer inga nya och/eller oanvända knivar, så länge det inte specifikt står det i texten. Jag är otroligt ärlig när det gäller skicket på knivarna och dessutom är alltid priset väldigt förmånligt i förhållande till vad man får. Det är troligen anledningen att jag inte fått några som helst klagomål, någonsin. En siffra som jag hoppas kunna hålla på 100% så länge jag säljer prylar.

Sist av allt vill jag tacka alla som handlar från min Digitala Loppis för att dom samtidigt investerar i nya knivar till bloggen och testbänken. Utan er så hade det varit svårt att göra det jag gör. ❤

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.