Film: Johnny English Reborn

Rowan Atkinson är ju en suverän komiker. Dom som sett första filmen om den hemliga agenten Johnny English kanske inte riktigt känner igen den nya English, som i det närmaste är en James Bond kopia.

Nästan all klantighet är utbytt mot skicklighet och kunskap i denna film, vilket gör att man känner sig lite förvirrad till en början. Men allt eftersom filmen rullar på så känner man mer och mer för rollfiguren. Det som kunde vara frustrerande att titta på i första filmen är som bortblåst i denna andra film.

Rowan gör rollen perfekt och tack vare hans humoristiska bakgrund så sitter man och väntar på dom roliga repikerna och lite klantighet som oftast kännetecknar alla Rowans roller.

Johnny English Reborn är en riktigt bra film med mycket action och spionanda, mycket likt James Bond. Gadgets och prylar finns i överflöd och används faktiskt rätt så flitigt i filmen. Till skillnad från många Bond filmer, där man får se olika fräcka spionprylar hos ”Q”, men aldrig mer i själva handlingen i filmen.

Jag ger Johnny English Reborn 8 av 10 ITPoäng, samt en rekommendation att du tittar på filmen så snart du får möjlighet. Den lämpar sig även bra för hela familjen.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.