Fibaro Motion Sensor för HomeKit

Här kommer ett panik-tips från mig, som jag kanske får äta upp. Om du, som jag, håller på att utveckla ditt smarta hem till att bli just smart, så finns det en sak som du garanterat är intresserad av att skaffa. Jag pratar om smarta-sensorer.

Fibaro Motion Sensor För Homekit har inte bara rörelse-sensor, utan registrerar även temperatur, ljus och vibrationer. Detta är alltså ”hela sensor paketet”, så att säga.

Det sjuka är att jag lyckades hitta en hög med dessa för en bråkdel av vad dom kostar att köpa i vanliga fall, men du måste vara snabb om du ska ha chansen att vara med. Om företaget i fråga är pålitligt kan jag inte uttala mig om, men dom har bra vitsord på nätet och dessutom har dom Klarna som betal-alternativ.

Företaget Gröna Hus (heter egentligen något annat) säljer ut sina Fibaro Motion Sensor för HomeKit för 199 kr/st. Jo, du läste rätt. 199 kr/st… Vi pratar om en sensor som sällan säljs för under 500 kr, på REA. Normalt pris är runt 700 kr för dessa. Detta betyder alltså att du kan köpa två stycken sensorer för 100 kr mindre än du vanligtvis får en enda sensor, om den dessutom är på REA!?!

Gå till länken här nedanför och beställ, om du är intresserad av denna deal. Jag passade på att beställa några stycken själv, i skrivande stund så har dom 31 st kvar i lagret.

Notera att jag aldrig handlat från detta företag tidigare och vet inte om detta är en bluff av något slag. Använd ALLTID Klarna vid köp på okända butiker online. Du får ett betydligt bättre skydd om det visar sig att företaget försöker blåsa dig.

*** Fibaro Motion Sensor for HomeKit ***