Ett nytt försök, igen

Dom som följer min blogg vet att jag tidigare haft problem med kommentarer, då det finns väldigt många SPAM-robotar i världen. För att minska min arbetsbörda så stängde jag helt enkelt ned kommentarerna och började förlita mig 100% på e-post kommunikation. Detta har fungerat bra det senaste året, men samtidigt känns det rent ut sagt synd att man inte kan ha direktkommunikation med sina läsare.

Jag provar därför att än en gång aktivera kommentarer på inlägg, men begränsar dessa till inlägg som är nyare än 1 månad. Detta gör jag för att slippa SPAM-robotar som kommenterar på i princip alla inlägg som jag någonsin skrivit.

Så. Om du vill testa kommentera på inlägg så ska det alltså vara aktiverat igen. Kanske det bara gäller nyare inlägg, men troligen kan du kommentera på inlägg som är upp till en månad gamla.

Ha en trevlig dag så hörs vi strax igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.