calculator and pens on wooden desk

En oro mindre…

Idag satt jag och gick igenom statistiken för hemsidan. Jag har varit lite orolig att den senaste tidens innehållsfattiga och ibland improviserade inlägg skadat min kvalité på inläggen. Det har dom i och för sig gjort, då jag själv är väldigt kritisk till att lägga upp saker som jag finner ointressant eller skrivet i en hast.

Siffrorna visar dock en helt annan bild än den jag målade upp i mitt huvud. Statistiken pekar uppåt och har gjort det dom senaste 120 dagarna. Jag har inte nämnvärt mer läsare, men dom läsare jag har läser mer och längre än någonsin tidigare, vilket är en intressant twist. Jag får också mycket läsarfrågor, vilket alltid har varit ett tecken på att fler fastnar för något intressant på bloggen. Allt verkar fungera bra, trots att jag personligen tycker att det är lite svårt att få ihop material så att det räcker varje dag.

Jag har också fått in många åsikter om hemsidan via mitt ”Feedback” formulär, vilket är riktigt trevligt. Jag ska börja kartlägga och göra om allas åsikter till statistik, för att se hur det ligger till. Jag har dock tänkt vänta ett tag tills jag har ännu fler, eftersom det bara blir bättre ju mer respons jag får.

Det är ju förstås helt okej att skicka in förslag på innehåll direkt via formuläret ”läsarfrågor”, precis som förut.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.