envelopes on a mail organizer

E-post avbrott… (Uppdaterad)

Just nu är det ingen idé att skicka e-post till mig… På grund av flytten av domänen så har mina MX inställningar bivit nollade… För er som inte förstod det där så är min mail obrukbar tills DNS uppgifterna har tagit effekt… Detta kan dröja upp till 48 timmar, men vanligen bara några timmar.

Alla mail som skickas borde hamna i limbo tills min mailserver kan hantera dom, men risken är att dom faller bort.

Jag arbetar med att återställa allt och få igång mailen. Jag uppdaterar detta inlägg när allt är fixat. =)

Tack för tålamodet.

Uppdatering:
Det verkar inte som att det blev något avbrott. I och för sig har jag Apple som hanterar min mail, men jag förväntade mig ändå ett litet avbrott medan DNS skiftades. Tydligen inte… =)

Nåja. Nu får ni skicka mail igen. =)