envelopes on a mail organizer

E-post avbrott… (Uppdaterad)

Just nu är det ingen idé att skicka e-post till mig… På grund av flytten av domänen så har mina MX inställningar bivit nollade… För er som inte förstod det där så är min mail obrukbar tills DNS uppgifterna har tagit effekt… Detta kan dröja upp till 48 timmar, men vanligen bara några timmar.

Alla mail som skickas borde hamna i limbo tills min mailserver kan hantera dom, men risken är att dom faller bort.

Jag arbetar med att återställa allt och få igång mailen. Jag uppdaterar detta inlägg när allt är fixat. =)

Tack för tålamodet.

Uppdatering:
Det verkar inte som att det blev något avbrott. I och för sig har jag Apple som hanterar min mail, men jag förväntade mig ändå ett litet avbrott medan DNS skiftades. Tydligen inte… =)

Nåja. Nu får ni skicka mail igen. =)

Notera att detta inlägg är 6 månader gammalt. Tänk på att 6 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.