”Ditt jobbiga j-vla menysystem…” ?

Då var det slutligen en läsare som blev tillräckligt förbannad för att säga till på allvar. Mitt otroligt jobbiga meny-system som stört mig, personligen, en lång tid är nu fick en av mina läsare att blåsa en säkring. Detta är något jag faktiskt uppskattade, då det även stört mig.

Problemet är att när man går på ”Kniv/Verktygstest” på menyn, väljer exempelvis ”Fällknivar”, sedan tillverkare, ”Spyderco”. När man till sist ska välja modellen man vill läsa om, då finns det inget mer utrymme och menyn är utanför skärmen. Om man försöker vara vitsig och scrolla lite ned, då stängs menyn och man får helt enkelt börja om.

Lösningen är och har alltid varit att helt enkelt ta bort undermenyerna och lägga allt på en och samma sida, exempelvis ”Kniv/Verktygstest” och sedan ”Fällknivar”. Problemet har varit att jag inte känt någon större motivation att göra en förändring. Men det löste sig när jag insåg att jag inte var ensam om att känna frustration över denna j-vla meny.

Sagt och gjort så ligger alla tester direkt under huvudsidan, exempelvis ”Bushcrafting Knivar” eller ”Fällknivar” direkt under ”Kniv/Verktygstest”.

Logiskt, enkelt och old-school så att det heter duga.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen. ?