pile of gold round coins

”Det går bra nu – vi vill ha mer betalt!”

Jag har faktiskt börjat trivas med tempot som min hemsida blir ”större”. Med detta menar jag att antalet besökare stiger i ett lagom tempo. Det känns inte som att det är en stor belastning på varken min fritid eller mitt arbete.

Men bara för att det går bra för mig så betyder det inte att det går så bra för alla. Mitt nya webbhotell har börjat se att det kostar lite att hålla igång min hemsida och vill därför ha mer betalt för att fortsätta kunna erbjuda mina läsare bandbredden som krävs.

Det finns några som hört av sig och berättat att dom stundvis haft problem med att komma in på hemsidan, vilket antagligen beror på att många besöker hemsidan just då. Detta var inget problem jag hade hos One.com, men på Simply.com så verkar antalet besökare ha större inverkan på prestandan, trots att tusentals inlägg försvann vid flytten.

Dom fördyrande omständigheterna är otroligt tråkiga för mig, då jag inte tjänar några pengar på att ha denna hemsida. Tvärt om så kostar det en hel del att hålla igång hemsidan redan i dagsläget. Att dom ökar priset med nästan 3 gånger gör att jag nu måste börja se mig om efter någon annan som vill ”axla bördan”.

Jag kommer att hålla er uppdaterade om vad som händer, så att ingen blir chockad när hemsidan går ned för räkning, vilket kan ske inom kort. Jag syftar då på att jag flyttar tjänsterna till ett nytt företag, inte att jag lägger ned allt och rullar tummarna… =)

Uppdatering!
Jag har funnit en ny host som erbjuder en bättre och snabbare lösning för mig. Jag kommer att flytta dit genast och därför kan hemsidan bli knasig i några dagar. Jag hoppas det går bättre än förra gången… =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.