photo of person typing on computer keyboard

Designen är klar – äntligen…

Nu har jag, officiellt, pillat färdigt med designen på hemsidan. Så här får den se ut för en längre tid framöver. Jag har kanske lagt ned 30-50 timmar med arbete på att få till allt som jag vill ha det, från att logotyperna minskar när man scrollar till hur inläggen som skrivs ska se ut.

Nu är jag nöjd och jag hoppas att alla mina läsare ska tycka att den duger. Det jag egentligen är mest stolt över är att HERO området på första sidan är väldigt lätt att anpassa för i princip vilka bilder som helst. Detta gör att jag nu kan posta nya bilder allt eftersom jag hittar något nytt att fotografera eller bara dela med mig av.

Det var egentligen bara det jag tänkte säga. Nu kan jag fokusera på att skriva innehåll istället för att bråka med animeringar, backup och annat som egentligen ska vara i bakgrunden.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.