shallow focus photography of color pencil lot

Design-miss…

Som du kanske märker så är det något som inte ser ut som vanligt längre. Jag har, i princip, blivit tvingad att byta design på hemsidan, då mitt tidigare designverktyg helt plötsligt blivit så begränsat att jag inte längre kan göra grundläggande saker.

Precis som vanligt så blev jag ”bländad” av flärden i programmeringsverktyget jag använde. Som var gratis och bara krävde betalning för dom allra mest ”premium” funktionerna. Men allt eftersom tiden gått så har verktyget blivit mer och mer begränsat. Saker som förut ingick och jag lärt mig att vara beroende av, fungerade inte längre.

Det gick så långt att simpla saker som att byta bakgrunder och liknande funktioner var så omständiga att utföra att jag knappt hann blogga om dagarna.

Nu har jag dumpat allt vad som heter ”custom” och helt enkelt gått tillbaka till WordPress default tema. Här kommer jag att pillra runt lite och försöka få den att se snygg ut, men det kanske tar ett tag för mig att göra detta.

Hur som helst kan jag i alla fall blogga på som vanligt och alla funktionerna på hemsidan ska fungera utan problem. Hoppas jag i alla fall.

Om du ser något problem så får du gärna höra av dig. Jag vet dock att sidorna och guiderna ser knasiga ut och saknar bilder. Jag arbetar på det. 🫶

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.