Den här värmen…

Jag vet att man inte ska klaga på värmen på sommaren, men personligen är jag inte ett så stort fan av 27+ grader. Man kan inte vara ute i skogen och göra något vettigt, även att göra upp en eld känns oansvarigt och onödigt. Det som stört mig mest denna sommar är dock insekterna.

Här uppe i Lappland är det förstås vanligt med ”blodsugare” i rikliga mängder, men i år har kvantiteten av dessa irritationsmoment nått i princip bibliska nivåer. Det går knappt att vara ute i skogen alls om man inte har myggnät och heltäckande kläder. På grund av värmen så är det ju inte direkt en idealisk eller trevlig situation.

Men snart är det ju förstås dags för sommaren att ge efter för hösten, vilket ger möjlighet att slippa den här intensiva värmen. Det känns konstigt att längta efter hösten mitt i sommaren, men just nu verkar det inte bättre.

Man har förstås semestern att se fram emot om några veckor, vilket kommer att generera mer tid och möjligheter för mig att börja blogga ordentligt igen. Hela familjen har siktat in sig på en Sverige-runt-resa med resmål som Mora och många andra ställen där jag får chansen att besöka knivtillverkare i vårt avlånga land. ?

Eventuellt så blir det bild-bloggning i rask takt, vilket har visat sig vara uppskattat. Vi får se vad jag bestämmer mig för. Det är ju flera veckor kvar till jag måste ha tagit ett beslut. ?

Ha en riktigt bra dag, så hörs vi snart igen.