DAG 3 – Första arbetsdagen

Idag var första dagen jag använde min Lumia 950 XL Dual SIM i jobbet.

Som många känner till har jag ett rätt så intensivt tempo med mängder av kommunikation. Med tanke på hur begränsat med batteritid som 950 XL har i nuvarande stadium så hade jag inte stora förhoppningar på en hel dags användning.

Mycket riktigt var det dags att lägga telefonen på laddaren redan innan klockan 10.00, då det var mindre än 50% kvar. Värt att nämna är att på morgonen är mitt jobb oftast mest intensivt och klockan 10.00 hade jag redan arbetat i 5 timmar.

Dessutom hade jag strömmat musik i 2 timmar och sett film i strax över en timme. Suttit med mail i över en timme samt pratat nästan en timme i telefon. Så det är kanske inte konstigt.

När jag använde två telefoner så räckte strömmen betydligt längre, men det berodde troligen på att jag använde ena för media och den andra för kommunikation. Nu blir det rätt så intensivt för en enda enhet att sköta allt.

I övrigt så måste jag säga att Lumia 950 XL håller ihop rätt så bra. Inga allvarliga buggar och samtalskvalitén är utsökt.

Värmeutvecklingen är i värsta laget och gör att temperaturen, även när jag bara sitter och skriver denna text, är rätt så intensiv och obehaglig.

Dock var jag redo att vara beta-testare, så det är knappast någon överraskning att det finns buggar och konstiga problem lite överallt i operativsystemet.

Nu längtar jag bara efter min Continuum docka så att jag får börja skriva här på allvar. Troligen kommer den inte före nästa vecka, då jag fick importera den från USA av Microsoft själva.

Mitt Mozo skal blir ständigt flyttat fram i leveranstid varje dag och snart får jag avbeställa den och köpa någon annan stans ifrån. Man ska inte lita så mycket på Elgigantens lagersaldo verkar det som.

Ha en bra dag så hörs vi imorgon.