Bra drag i Giveaway 1 2022!

Jag tittade in i min brevlåda en snabbis för att se hur det går med min första Giveaway för 2022, vilket gav mig en riktigt trevlig överraskning, som jag inte var beredd på. För det första är det väldigt bra med registrerade i denna Giveaway, vilket gör att det blir extra intressant att utse en vinnare. Förra var lite tveksam, men den skedde runt Jul och Nyår, vilket kanske inte var det smartaste. Jag tror nog att många hade annat för sig under den perioden. ?

Till skillnad från den förra Giveaway som jag anordnade så finns en annorlunda detalj som jag inte direkt var beredd på. Jag har tidigare förstått att det här var en ”grej”, om man kan kalla det för det. Men då jag inte haft några bevis för min misstanke så har jag inte sagt något. Jag tycker detta är nog för att räknas som bevis, så här kommer det…

I denna Giveaway är (i skrivande stund) mer än en tredjedel av alla som är med och tävlar, om en en Jaktkit Knv2 Tiger, kvinnor. Väldigt roligt och trevligt att se att det finns ett växande intresse hos just kvinnor när det gäller skog, EDC, natur och knivar, men givetvis även för min blogg.

Det kommer som sagt inte som en chock då jag har haft många läsarfrågor från kvinnor, vilket i sin tur borde betyda att dessa personer borde läst min blogg vid minst ett tillfälle i alla fall. Chocken är att på den förra Giveaway jag anordnade så hade exakt 2 kvinnor anmält sitt intresse. Det kan man kalla en enorm stegring i den statistiken, vilket jag tycker är super-roligt!

Jag hoppas att denna trend står på sig och att fler kvinnor vill vara med och tipsa, ställa frågor och kommentera. Det blir ju mycket roligare på det sättet. Bushcraft, uteliv och knivar är ingen exklusiv klubb för män, vilket många verkar tro. Alla är exakt lika välkomna.

Till slut så vill jag påminna om just Giveaway 1 2022, för er som missat den. Den pågår till och med den 28/1, då en lycklig vinnare får en Jaktkit Knv2 Tiger och Sveriges konung har namnsdag. ????

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 1 år gammalt. Tänk på att 1 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.