Biolite CampStove 2 – Favorit i repris

År 2019 så köpte jag en BioLite CampStove 2. En väldigt smart lösning som använder fläktar för att skapa en väldigt intensiv eld och samtidigt genererar den ström så att man kan ladda en mobil, eller det interna batteriet. Energi man senare kan använda för belysning eller liknande.

Läs min recension här, om du inte redan gjort det.

Orsaken till att jag återkommer till denna produkt är att jag fortfarande använder den och förespråkar dess användning till alla som gillar att vara ute och campa på sommaren. I och med att den kan drivas med allt från naturen, som kottar, kvistar och annat som ligger och skräpar, så behöver man inte bära med sig bränsle till den överhuvudtaget.

Biolite har också en massa tillbehör till CampStove 2, vilket gör att man kan utöka funktionaliteten och effektiviteten hos systemet. Att koka vatten med den anpassade vattenbehållaren är både enkelt och smidigt, samtidigt som den är otroligt snabb att bli varm. Det finns även en grill-tillsats som gör att man kan gilla korv, kött eller grönsaker och få den där genuina smaken, utan att man behöver krångla.

Biolite CampStove 2 är inte billig, men samtidigt är den bland det smidigaste systemet som finns för att nödladda sin utrustning om det inte finns någon ström, samtidigt som man kan passa på att koka en kopp kaffe. 😊

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.