Beach 2012 here I come!

Jag vet, det tar nio månader att gå upp i vikt under en graviditet och då borde man ge kroppen nio månader att hinna gå ner alla kilon. Jag vet också att jag är lyckligt lottad som inte gått upp jättemycket under dessa nio månader. MEN nu börjar jag störa mig lite smått på att vågen står och stampar på exakt samma vikt i en hel vecka! Har som rubriken lyder som mål att kunna visa mig i några snygga badkläder nästa sommar. Japp, jag måste milfa till mig. Det är ett krav jag satt på mig själv, så nu är det banne mig slutkäkat godis!

Jag har efter de här tre veckorna bara två och ett halvt kilo kvar att gå ner innan jag når den vikt jag hade innan vi plussade. Det är enligt mig jäkligt bra jobbat (av min kropp, eftersom jag inte gjort så mycket själv), men jag vill ju se att dom kilona också försvinner så att jag kan rikta in mig på att tappa lite annan vikt.

Nu är inte den här tiden den ultimata för bantning vilket jag inte heller tänker utsätta mig (och i längden även Axel) för. Här är det hederlig träning som ska gälla. Kan dock inte ta några promenader med barnvagnen i den här värmen så nu tar vi en paus i promenerandet. Blir nog en liten tur ner i gymmet senare idag för att väga upp det hela.

Men vad mer kan man göra? Träna rätt, äta mindre onyttigheter och dricka litervis med vatten (det senaste är mitt bästa knep att gå ner i vikt, ändå får jag tvinga i mig ett glas då och då eftersom jag är så otroligt dålig på att dricka)… Har jag missat något? Vad i så fall? Och hur tränar man rätt om man är en person som aldrig riktigt tränat mer än tagit promenader? Hjälp och råd önskas!

Hoppas verkligen att jag kan hålla motivationen uppe den här gången. Vill ju vara snygg för mina killar 🙂