Bark River Bravo EDC – Till salu!

Nu är även min Bark River Bravo EDC till salu. Den ligger redan nu på min Digitala Loppis och det är som vanligt först till kvarn som gäller.

Den enda orsaken till att jag säljer denna kniv beror på att jag inte kunde använda den som EDC. Jag bär alltid en Victorinox med mig och det blev helt enkelt för mycket i bältet för att vara smidigt, hur mycket jag än ville använda bägge.

Väl ute i skogen så föredrar jag lite större knivar, vilket gjorde att denna inte fick följa med då heller. Den blev alltså förpassad till att ligga och se snygg ut hemma istället, vilket inte är ett värdigt liv för en så pass bra och snygg kniv. Jag är alltså tvungen att sälja den till någon som uppskattar hantverket från Bark River och kanske alltid drömt om att ha en semi-custom kniv som man garanterat är ensam om att ha.

Så. För att inte dra ut på detta längre än nödvändigt så är alltså kniven till salu så länge den finns på min Digitala Loppis. Om någon köpt den så går den inte att köpa längre. Ni som hänger min blogg med vet att jag lika gärna kan ångra mig och ta bort kniven utan förvarning, men så länge den går att köpa så har jag inte ångrat mig, ännu.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen. ?