Återhämtning…

Eftersom jag för närvarande har semester, trots att jag jobbar runt 2-3 timmar om dagen fortfarande, så försöker jag hitta lite tid att tillbringa i naturen. Dom senaste dagarna har jag spenderat med att fiska, grilla och laga god mat i naturen. Bärplockning och andra trevliga aktiviteter har också hunnits med.

Man kan nog säga att denna helg har varit den första helgen jag faktiskt hunnit med att ha någon semester på två veckor, vilket är väldigt trevligt. Orsaken är troligen att alla som behöver min hjälp också har semester nu, så det blir lugnt från dessa håll också.

Under min tid ute i naturen så har jag dock försökt att hålla min utrustning till ett minimum och att resa så lätt som möjligt är målsättningen. Just därför så ville jag avlägga en rapport om min Victorinox-to-go ute på äventyr i naturen, nämligen min Rangergrip 74.

Detta har visat sig vara den enda kniven jag behöver använda ute i skogen, då den har ett synnerligen bra knivblad, en väldigt trevlig såg och några till saker som kan visa sig vara användbara för tillverkning av lite olika praktiska saker. Jag har redan skrivit om denna kniv tidigare, så jag hänvisar helt enkelt till min recension.

Jag gillar verkligen min Rangergrip och funderar på att kanske gå upp lite i storlek. Att få några till funktioner hade inte varit helt fel. Det jag saknar mest är troligen saxen, men jag är osäker på om Victorinox gör någon Rangergrip modell med sax. Jag ska forska vidare i detta senare.

Hur som helst ville jag bara uppdatera lite om vad jag gör för tillfället. Jag vet att jag lovade att skriva mer på bloggen under min semester. Men då semestern blev allt annat än semester så tänkte jag försöka maximera min lediga tid, vilket tyvärr gör att bloggen blir lidande i slutänden.

Ha en trevlig semester/sommar så hörs vi snart igen.