Ännu en ny logga…

I min till synes otröttliga jakt på att hitta en logga som går bra att bränna med laser så har jag nu ännu en ny design. Denna gång har jag anpassat loggan på många olika sätt, med ett snirklande ”U” i grund och botten. Detta gör att jag kan använda bara ”U” loggan, eller som ovan, skriva in min URL och lite annan text.

Genom att ha en enkel design så går det också bra att göra loggan rund, trekantig eller vilken geometrisk form som helst. Det kanske inte låter som något speciellt, men förutom att loggan ska vara enkel att bränna med laser, så måste den dessutom vara snabb att bränna. Om jag någonsin börjar tillverka saker så kan man också räkna med ett ”U” någonstans, undangömt.?

Jag är givetvis intresserad av att höra vad mina läsare tycker om den nya loggan, så ni får gärna kommentera eller maila mig.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.