Android, den mobila världens ”bad boy”?

image

Då stämningarna duggar tätt mot Android och hårdvarutillverkare som valt att använda detta magnifika operativsystem för mobiltelefoner, så kan man inte undgå att ställa sig frågan: ”Är Android en bad boy eller ett offer för ett nät av lögner, konspiration och allianser mellan andra som inte lyckats lika bra?”

Frågan kan inte besvaras, naturligtvis. Men även jag, som är svår att övertyga utan bevismaterial, börjar misstänka att det är något lurt på gång.

Apple och Microsoft håller varandra om ryggen i smyg, samtidigt som dom fryser ut den populära nykomlingen på marknaden.

Istället för att ge sig på Android direkt så arbetar dom sig igenom alla som vågar ge sitt stöd till Googles skötebarn.

Hårdvarutillverkare tappar mer och mer pengar då företag som Microsoft och Apple vänder dessa upp och ned för att få ”deras andel”. Vilket låter som vilken maffiaverksamhet som helst, men en som sköts av advokater och uråldriga patent som inte längre används.

Sen finns det dom som säger att Google stulit all teknologi bakom Android från andra. Något som jag har svårt att tro på.

En sak som alla är skrämmande överens om är att om inte Android funnits, så hade en mobiltelefon kostat betydligt mer än dom gör idag.

Jag hoppas en dag få rätt på svaret på frågan om Android verkligen är en ”bad boy” eller inte. Men för tillfället tar jag faktiskt deras parti.

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.