AirPods Max till salu!

Eftersom dom aldrig används så har jag lagt upp mina AirPods Max till salu på min Digitala Loppis. Först till kvarn gäller och läs gärna vidare där om du är intresserad, men jag kan ändå fylla i lite mer info här nedan för dom som inte orkar klicka sig vidare.

Knappt använda
Jag köpte dessa för att använda i min hemma-studio. Dock har jag knappt använt dom, då Apple har stöd att skicka ljudet från min Mac direkt till keyboardens högtalare, riktigt fräckt för övrigt. Eftersom jag allt som oftast är ensam hemma när jag håller på med musik så blev det inte att använda dessa hörlurar så mycket som jag trodde.

Välvårdade
Jag har aldrig använt dom utomhus och dom har alltid fått vara på sin dedikerade plats i studion, i sitt fodral. Jag brukar ladda dom när dom klagar på att det är låg strömnivå (2 månader eller mer mellan laddningarna, jag vet inte riktigt hur länge det dröjer mellan gångerna). Detta gör att dom enbart är laddade ett fåtal gånger sedan dom var nya. Orsaken till att jag laddar dom är för att jag inte vill att batteriet ska ta någon skada, vilket jag läst kan ske om man inte underhåller dom ordentligt.

I nära nyskick, eller kanske rent av nyskick
Jag har försökt hitta något att anmärka på, men hittar inga repor, bucklor eller andra defekter på dessa hörlurar. Konstigt vore ju annars, då dom faktiskt inte är använda mer än några timmar. Jag kan inte garantera att dom är absolut 100% i nyskick, men jag hittar då inget som tyder på användning.

Ingen prutmån
Det finns inget utrymme för prutmån på dessa hörlurar. Priset jag satt är det jag vill ha för dom, punkt. Om du känner att du ändå vill pruta på det redan löjligt låga priset, då kanske du ska leta upp några andra hörlurar istället för dessa. Notera också att jag inte har någon panik att sälja dessa, så det är inte för att jag är i ekonomisk kris, bara att jag inte gillar att ha saker som inte används liggande.

Varför AirPods Max?
Det enda jag kan säga är att du måste titta på recensioner på YouTube. Jag är absolut ingen expert på dessa, men jag kan säga att om du jämför med i princip alla andra hörlurar på marknaden med stöd för Bluetooth, så har dom ingen chans i ljudkvalité. Det är heller inte så konstigt, eftersom AirPods Max inte använder bara Bluetooth för att fungera. Den använder även WIFI för att höja kvalitén på ljudet.

Om du INTE har några Apple produkter och har tänkt använda AirPods Max som hörlurar till en Android telefon eller liknande så rekommenderar jag absolut inte att du gör detta. Ljudkvalitén blir sämre och funktioner som 3D ljud och virtuellt surround fungerar inte på annat än Apple produkter.

Slutligen
Om du tänkt köpa ett par AirPods Max så har du chansen att komma billigt undan nu. Om du inte är någon som bryr sig om ljudkvalité, tycker att dom är fruktansvärt dyra eller inte förstår varför AirPods Max är bättre än exempelvis ett par plasthörlurar från Sony, då är dessa inte för dig.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.