30-dagars bloggning!

Idag är det officiellt, 30 dagar av bloggning, utan uppehåll. Med detta menar jag givetvis att jag lagt upp ett inlägg om dagen i 30 dagar, inte att jag suttit och bloggat 30 dagar i sträck. Det hade varit lite problematiskt att komma på saker att skriva i så fall.

Orsaken till att jag försöker blogga varje dag är att mina besökare ska ha något att se fram emot varje dag, istället för att jag skriver något varje vecka, eller ibland en till två gånger i månaden. Hur kul är det?

Problemet med att skriva varje dag är dock att mina inlägg har en tendens att bli tunna och innehållslösa, men jag blir bättre på att hitta saker att skriva om, vilket är positivt på ett sätt.

Strax får jag in en massa nya saker att skriva om, så då behöver jag inte ens försöka hitta på något, vilket är bekvämt. I och med min försäljning av Bark River Bravo EDC kniven så har jag lite mer pengar att återinvestera i mitt intresse.

Jag kan avslöja lite vad som händer den närmsta tiden:

  • Apparna iNaturalist / Seek för naturvänner
  • Test av Spyderco Para 3 i CPM-S45VN
  • Test av Fire Ant från Victorinox
  • DIY bältesclips till Spyderco knivar
  • Efter smekmånaden: Civivi Elementum Button Lock
  • Efter smekmånaden: QSP Penguin Blue Jean