selective focus photography of sparkler

200 dagar bloggning!!!

Tro det eller ej, men idag har jag bloggat i 200 dagar i sträck. Helt fantastiskt om du frågar mig, men det är förstås bara en personlig ”bragd” och jag ser ingen medalj i min direkta framtid för detta. Jag är nu bara 165 dagar ifrån att ha bloggat ett helt år i sträck, utan att ta en paus. Det blir förstås ännu mer imponerande, men jag har ju passerat hälften, så det tar jag som en milstolpe i min bloggning.

Sommaren är ju strax här och då ökar ju möjligheterna samtidigt att skriva mer intressant innehåll, med mycket skogs-relaterade saker, kanske lite bushcraft projekt (vilket borde ha gjorts för flera år sedan). Kanske blir det lite mer utrustning och spännande äventyr, vem vet. Jag håller dock tummarna att denna sommar ska. bli riktigt rolig och bra för alla.

Det är ju så mycket roligare att blogga när man har något att förmedla, helt enkelt.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Lämna ett svar