Widforss sommarrea & Morakniv Giveaway! (Uppdatering 4/9)

Uppdatering 3/9: Widforss Sommarrea är slut. Tänk på det när du läser nedanstående text. I skrivande stund är det 39 av 50 inlämningar, så passa på medan tid finns att gå med i denna Giveaway. När 50 st bidrag är inlämnade så avslutas ”tävlingen” automatiskt.

Uppdatering 4/9: Nu är vi uppe i 42 av 50 bidrag. Snart är det dags att kora vinnarna.

Kom inte och säg, så här på hösten, att jag inte pratat tillräckligt om Widforss Sommar-Rea som pågår just nu. Det jag främst vill betona med detta är att det finns super-duper-deals att göra på Moraknivar. Jag, personligen, har exempelvis beställt ännu en Morakniv Garberg, bara för att dom var så tokigt billiga just nu. En Morakniv Garberg med rostfritt stål (14C28N) kostar 800 kr… Det är en rabatt på åtskilliga hundralappar och troligen något som du kommer att ångra bittert om du inte slår till nu. Jag väntade så länge jag kunde, men lockelsen att ha en ny och blänkande Garberg var för stor… Det är trots allt Moraknivs allra ”vassaste” kniv för oss utomhusmänniskor. 😆

För att fira Widforss Sommarrea så kommer jag att ge bort 4 st Morakniv Kansbol i färgen ”Burnt Orange”, eftersom det är min favoritfärg. Helt utan sponsorer och direkt från min egen plånbok. Hur tokigt är inte det? Jag anser helt enkelt att Moraknivar är för speciella för att inte dela med mina trogna läsare. 😉

I och med detta så beställde jag 4 st Morakniv Survival Kit för Kansbol och lägger även till det suveräna Multi-Mount kittet till varje kniv! Men varför gjorde jag detta? Anledningen är väldigt enkel. För att alla ska få en Morakniv Kansbol a’la Urban förstås. Min Morakniv Kansbol har alla tillbehör och jag önskar inget mindre för mina läsare. 🥰

Det blir således 4 st spritt spångande nya Kansbol, med alla tillbehör som Morakniv hittills tillverkat för dessa. Allt detta för att Widforss har så bra priser att man kan dansa en liten polka. 😄

Det enda mina trogna läsare behöver göra för att vara med i denna utlottning av knivar är helt enkelt att fylla i formuläret nedan, så att jag kan kontakta vinnarna. Jag har även kravet att man måste vara 18 år för att vara med i denna giveaway. Detta gör att jag även behöver mobilnummer för att kunna kolla åldern (inga hemliga nummer nu). Om du på något sätt tvekar att lämna ut dessa uppgifter, så finns det inget krav att vara med i utlottningen. Det är dock grundkraven jag har, det bara är så.

En annan sak jag har gjort denna gång är att begränsa antalet tävlande. Det är bara dom 50 st första som hör av sig som får vara med i denna giveaway, sedan stängs den automatiskt. Anledningen är att det ska bli ett naturligt stopp för inlämningar, så att jag kan skicka allt i rimlig tid. Om du är intresserad, passa på nu, om ett tag kan det vara försent. ☺️

Som vanligt så kommer jag att slumpa ut bland alla deltagare, genom att använda en slumptalsgenerator tillsammans med Apples nya (och väldigt mycket smartare) Siri, baserad på iOS 17 som kommer i höst. Om det blir 50 deltagare, vilket är max, så får hon helt enkelt slumpa ut 4 st nummer från 1 till 50, vilket då kommer att matchas med vinnarna. Observera att man bara kan vinna en av knivarna oavsett om Siri väljer ens nummer flera gånger. Försök till fusk medför diskvalificering, som vanligt. 🧐

Jag kommer inte att lägga något krav på att skicka in en recension eller liknande, då ingen av dom som fick knivar tidigare har skickat in en recension. Det blev helt enkelt lite ”weird” för mig att absolut ingen blev tacksam över dom tusentals kronor som knivarna som lottades ut tidigare kostade. Sjukt, eller hur?

Vinnarna av dessa knivar kommer således bara att få dom med posten, inget krav och inga övrigt behövs. Om dom vill visa sin tacksamhet över detta eller inte är upp till dom. Jag hoppas ju förstås att vinnarna i alla fall hör av sig och berättar att dom fått kniven, men även detta verkar vara svårt ibland. 🥹

Lycka till.

Inga fält hittades.