Urban EDC patch

Idag så roade jag mig med att damma av min laser och tillverkade en Urban EDC patch till min nya väska. Den blev riktigt bra, om jag får säga det själv, vilket jag får. ?

Patchen är tillverkad av nötläder och graveringsdjupet är nästan 2 mm, vilket gör att loggan sticker ut rätt så bra. Allt är inverterat och dom mörka fälten är sänkta, bokstäverna sticker ut. Mycket trevligt.

Patchen är baserad på loggan som ni ser till höger. Den var tänkt att användas på hemsidan, men det blev aldrig av. Den passar dock bra som en patch istället. ?

Om jag hittar en bra leverantör av kardborre och läder så kan det hända att jag tillverkar en hög med dessa och erbjuder dom läsare som är intresserad sitt eget märke. Vi får se hur det blir, jag lovar ingenting. ?

Jag håller också på att snickra på min review av Helikon Tex EDC Side Bag och hoppas att jag får ihop lite vettigt denna vecka. Orsaken att det har dröjt lite är för att jag gärna vill prova den på jobbet, på riktigt, innan jag lämnar något definitivt utlåtande. Att springa omkring med den på stan och sitta och pilla runt med olika ”bestyckningar” ger inte hela bilden.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Tags:

Comments are closed

januari 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.