Tandpetare i titan?

Medan jag satt och tittade runt på nätet efter roliga EDC prylar så råkade jag på en EDC tandpetare, tillverkad i titan. Själva konceptet att peta tänderna efter middag och liknande känns helt ok för mig, men att göra detta med en väldigt vass tandpetare i hård metall känns inte riktigt lika logiskt. Jag tror inte tandläkare skulle rekommendera detta.

Är det någon som har erfarenhet av dessa? Kanske är det tänkt att man ska använda dom till andra saker än att just peta tänderna? Jag började tänka på vad man kan göra med en nål i titan. Men den går ju varken att använda för att sy med eller något annat vettigt, i alla fall för mig.

Om den hade haft någon mer ”feature” än att bara vara en spetsig nål i titan/rostfritt stål, exempelvis haft ett öga så att man kunde trä igenom en tråd, så hade den kunnat klassas som ”multiverktyg” på samma gång. Mest troligt är detta enbart ett sätt för någon att tjäna pengar, men samtidigt kan jag inte skaka av mig idén att den kan ha ett användningsområde jag inte tänkt på, så alla tips är intressanta i detta läge.

Hur som helst har jag inte tänkt investera i en av dessa tandpetare, så länge ingen kommenterar eller skickar ett tips som övertygar mig att detta är något jag alltid har saknat i min arsenal. ?

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.