Slims.se – En ”shameless plug”

Jag gör mitt yttersta för att inte visa reklam till mina läsare, men ibland så måste jag förstås ändå göra reklam för företag som jag tycker förtjänar det, helt utan betalning och bara för att jag känner för det.

När det gäller Slims.se så är det många som läst mina rekommendationer och tips att besöka webbutiken, som troligen har Sveriges mest intressanta prylar samlade på ett och samma ställe.

Jag satt och snickrade på en reklamtext som jag hoppas driver lite mer läsare att titta in där och i alla fall se vad dom har att erbjuda. Den blev lite lång och upprepande, men den kommer i alla fall från hjärtat. 😊


Slims.se – En skattkista för alla Victorinox entusiaster och EDC-älskare
Här hittar du ett handplockat sortiment av dom ikoniska schweiziska arméknivarna, kända för sin oöverträffade kvalitet och mångsidighet. Från den klassiska röda kniven med det vita korset till innovativa nyheter, Slims.se har något för varje äventyrare.

Victorinox, etablerat 1884 av Karl Elsner, har en rik historia av att skapa verktyg som är lika pålitliga i vardagen som i extrema situationer. På Slims.se kan du utforska ett brett utbud av dessa tidlösa verktyg, inklusive fällknivar, multiverktyg och tillbehör som är perfekta för din Every Day Carry (EDC). Oavsett om du är en ivrig friluftsentusiast, en professionell kock eller bara någon som uppskattar kvalitet och funktionalitet, har Slims.se den rätta Victorinox-produkten för dig.

Men Slims.se är förstås mer än bara Victorinox. Det är en hel värld av EDC-produkter som väntar på att utforskas. Från karbinhakar till pennor och anteckningsblock, varje produkt är noggrant utvald för att passa den moderna äventyrarens behov. Med snabb leverans från deras eget lager i Sverige, är din nästa EDC-uppgradering bara ett klick bort.

Så varför vänta? Besök Slims.se idag och upptäck det bästa av Victorinox och EDC. Oavsett om du letar efter en pålitlig fällkniv för dina utomhusäventyr, en elegant SwissCard för ditt kontor eller en robust SwissTool för dina DIY-projekt, har Slims.se allt du behöver för att vara redo för livets utmaningar.

Och kom ihåg, när det gäller Victorinox och EDC, kan Slims.se sin SAK!


Om inte detta klassas som en ”shameless plug” (skamlös reklam) på min hemsida så vet jag inte vad som skulle klassas som det. 😉

Faktumet kvarstår dock att det är få företag som har samma entusiasm och glöd att sprida EDC i vårt avlånga land som just Slims.se och Mats, som håller i rodret. En person som jag är glad att kalla min vän och någon jag hoppas allt gott i världen till.

🫶

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.