Mycket nytt på ingång…

Under helgen som varit så passade jag på att beställa lite mer saker. Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg allt jag beställt, så jag hoppas att det inte blir problem med leveranserna. Orsaken är att jag suttit med nästan 40 grader feber hela helgen och det mesta känns som en dimma.

Nu har jag dock kvicknat till lite och inser att jag ”sprättat” en hel del pengar på EDC. Det blir med andra ord lite som julafton att få paket denna vecka. ?

Som många av mina läsare från urbanfjellstrom.se upptäckt så håller jag på att rekonstruera hela hemsidan och har därför styrt om trafiken till denna domän istället. Jag önskar alla välkomna och hoppas att ni hittar något intressant att läsa här under tiden.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 12 månader gammalt. Tänk på att 12 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.