white round cake topped with yellow slice fruit

Liten blir lite större!

Idag fyller min minsta son 9 år… Surrealistiskt när man tänker på att han bara var en liten bäbis på BB för ett tag sedan. Tiden går så fort när man har roligt, vilket jag tydligen måste ha haft hela hans uppväxt. För han växer verkligen som ogräs just nu. 😄

Skämt åsido så är det fantastiskt att se utvecklingen hos barnen och hur dom växer till konstnärliga, uppfinningsrika, nyfikna och trevliga pojkar, med minst lika mycket egna projekt som mig själv. Varje dag är det nya äventyr och upplevelser som man får delade med sig, vilket inspirerar och samtidigt roar mig otroligt mycket.

Hur som helst så ville jag bara dela med mig av detta, så att ni förstår varför det inte blir så mycket mer till blogginlägg än några rader idag. Mycket att förbereda och stå i. Jag kan inte sitta här och skriva hela dagen. 😄

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.