Leva med bara Apple Watch Ultra?

Jag fick just in en läsarfråga som rör om man kan klara sig med bara en Apple Watch Ultra, istället för att ha med en iPhone eller liknande tekniska lösningar. Svaret är, absolut, men det beror ju förstås på vad du ska göra. Jag skulle däremot inte välja att köpa en Apple Watch Ultra istället för en iPhone. Det är trots allt ett tillbehör till telefonen, inte något man bör använda helt fristående istället för en iPhone.

Shervin på YouTube har gjort en film som jag tycker besvarar denna fråga ganska precis, så jag länkar den här nedanför.

Trots att jag verkligen gillar Shervin’s video så gäller det fortfarande att tänka på vad man vanligen använder sin teknik till. Den är förstås inte idealisk att sitta i timmar och bläddra på Facebook, Instagram eller andra sociala medier med. Om man bara behöver kommunicera och använda träningen så tror jag dessutom att man skulle kunna klämma ut två dagar batteritid på Ultra modellen utan större problem.

Om man använder klockan lika mycket som Shervin, till att navigera och lyssna på musik på, då tar strömmen slut ganska så fort, precis som han visar i videon här ovan.

Jag hoppas att detta räckte till svar, annars är det bara att kommentera här nedan.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.