landscape photography of mountains covered in snow

”Lägger du ned UrbanFjellstrom.se nu?”

Jag har fått in meddelande från en läsare som varit orolig att jag ska lägga ned denna hemsida, nu när jag har igång även urbanedc.se. Svaret är att det inte kommer att hända. Bägge hemsidorna har lite olika inriktning, vilket gör att jag tror att bägge har en plats i bloggvärlden.

Medan denna hemsida är inriktad på, tja, i princip allt, så är Urban EDC bara inriktad på EDC-relaterade saker. Du kommer med andra ord inte längre att hitta just det på urbanfjellstrom.se.

I övrigt ska jag försöka vara aktiv och posta på bägge hemsidorna så mycket det bara går. Som vanligt spritter jag av idéer och tankar, så det är nog inga problem att fylla bägge sidorna med innehåll. Tack vare WordPress och alla lösningar dom har för att blogga så kan jag ju i princip skicka in saker var jag än är, vilket är både trevligt och smidigt.

Det korta svaret, efter det långa, ironiskt nog, är att hemsidan blir kvar som vanligt. Nu har jag ju dessutom fått den att fungera igen, så det finns ingen anledning att krångla. ?

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.