Jul-Kniv-mysteriet 2021 – Utlottningen! (Avslutat)

Det är dagen före julafton. Tomten förbereder sig på sin jorden-runt-resa och barnen är både pirriga och uppspelta. Men även tomten måste ta en paus för att läsa detta inlägg, för här på hemsidan är det äntligen dags att köra en ny utlottning.

Det som är speciellt med utlottningen denna gång är att vi inte pratar om vilken kniv som helst. Vi pratar om en Jaktkit Knv2 i VG-10 stål, en kniv för nästan 1000 kr som lottas ut i samarbete med Jaktkit.com.

Men, det finns även några andra saker som gör denna utlottning speciell.

Det finns ett enda pris i denna utlottning, inget tröstpris eller ens klapp på axeln. Denna gång kan ni också glömma att bara fylla i namnet i ett formulär och vänta på att en kniv faller ned i brevlådan, nu är det dags för lite detektivarbete. Förutom att du måste fylla i formuläret nedan med ditt namn och övrig kontaktinformation så måste du även svara på några utvalda och stundtals kluriga frågor.

Endast 100% rätt svar gör att man får chansen att vinna kniven, så länge inte alla svarar fel, i så fall får jag lösa det via den som har mest rätt, improvisation.?

Leta svaren, fyll i formuläret nedan. Var noga med svaren, eftersom du enbart har en chans på dig att vinna. ?

Låt oss först dra några riktlinjer:

  • Försök till fusk belönas med diskning.
  • Endast en chans per person.
  • 18 års åldersgräns, inga undantag.
  • Om jag inte får tag på personen som vinner inom 24 timmar så väljs en ny.
  • Vinnaren utses den 6 januari 2022, efter två veckor, då är lotteriet slut.

Notera att dina inskickade uppgifter enbart dyker upp som ett e-post meddelande på min domän, i en hemlig brevlåda. Vinnaren dras från denna e-post låda via en slumpgenerator som får välja ett nummer mellan 1 och antalet mail i lådan. Om alla svar är rätt i det mailet så har vi en vinnare. Om något svar är fel så slumpas ett nytt nummer och jakten på vinnare fortsätter. Väldigt enkelt.

När tävlingen är slut och en lycklig vinnare har en kniv i sin ägo så raderas e-post lådan och allas adresser och uppgifter försvinner med lådan.

Jag kommer INTE att skicka ut några meddelanden till någon annan än vinnaren. Om du är med på lotteriet och INTE har fått något mail att du vunnit så kan du läsa på hemsidan vem som vann och att det inte var du… Vilket borde vara uppenbart vid det laget. Jag hoppas förstås att du vinner, men säg inte något till dom andra, då blir dom irriterade… ?

(Lotteriet är avslutat och det går inte längre att tävla om denna kniv)