Jokknets ID-Buzz

För ett tag sedan så gjorde jag en låt om vår nya firmabil som jag la upp på hemsidan. Här är firmabilen i egen hög person. En ID-Buzz som ska fungera som vår huvudsakliga bil vid support, utsättning och service av olika slag. Det mest spännande är dock inte att vi fått en ny bil, utan att det är en elbil, med allt som det innebär.

Jokkmokk är en speciell kommun när det kommer till elbilar. Vi har ofta långa sträckor till olika samhällen och väldigt kalla vintrar. Att vi ska använda en elbil under dessa förhållanden lär bli en lärdom i planering och kalkylering utöver det vanliga.

Vi har dock höga förhoppningar att lösa eventuell problematik och ”vänja” oss vid att titta på ”bränslemätaren” några gånger om dagen, så att vi inte blir stående någonstans i vildmarken.

Jag kommer garanterat att återkomma till denna bil vid ett senare tillfälle, men just nu så kan jag bara säga att sitta och köra den känns lite som att sitta i baksätet och styra en bil, då det känns som flera meter till framrutan. 😅

Jag lämnar några recensioner här nedan, om någon är intresserad.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.