chocolate cake on saucer beside iphone

Jag hatar inte Android!

En intressant vändning som mina recensioner och inlägg om Apple och deras ECOsystem har tagit är att många tror att jag hatar Android, samt alla telefoner som inte är tillverkade av Apple. Det är väldigt fel och något jag vill stoppa innan det blir ”en sanning”, vilket ofta är fallet.

Jag har använt Android och Google under väldigt många år och det är först nu på senaste tiden som jag börjat använda Apple. Jag anser att Apples prylar är lite mer genomtänkta och mer logiska att använda än Android, men samtidigt behöver inte det ena utesluta det andra. Bägge operativsystemen bidrar till en positiv utveckling och bägge har sina för och nackdelar.

Jag tillhör inte heller ”Team Apple”, annat än i att jag har en massa saker från Apple och har dessa som preferens. Med detta menar jag att bråk rörande vilken som är bäst och snabbast bara gör mig upprörd och frustrerad för att det är så dumt att ens diskutera sånt. Om någon föredrar Android och Google, so be it. Om någon föredrar Apple, bra för dom. Jag dömer ingen för vad dom gillar och föredrar.

Orsaken till att jag nästan uteslutande skriver om Apple och Apple-relaterad teknik beror på att jag använder dessa saker dagligen. Det är svårt att skriva om något annat, rent logiskt. Jag försöker dock att vara så objektiv som möjligt när jag skriver något.

Till sist vill jag bara säga att min målsättning att få bort Google från hela min familj enbart beror på att jag tycker att deras lösningar inte erbjuder den säkerhet som jag förväntar mig. Apple kanske inte har någon bättre säkerhet, men tills detta har bevisats så väljer jag att använda Apples tjänster istället för Googles.

Så. Jag hoppas detta inlägg förklarade lite närmare vad jag tycker. Så att ingen ska vara orolig att ställa en fråga rörande just Android, jag lovar att jag inte blir arg. ?

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.