Inte en dum idé. När jag tänker efter.

En trogen följare av min blogg hörde nyligen av sig och föreslog att jag borde ha ”giveaways” med mina knivar som ligger i Digital Loppis istället för att köpa in nya knivar och ge bort dessa. Först avfärdade jag denna idé, eftersom det är trevligt att få en ny kniv istället för en begagnad, men när jag tänkt efter ett tag så visade det sig vara ett rätt så bra idé.

En av mina stora bekymmer just nu är att jag har för många knivar. Vissa knivar är svåra att sälja på grund av att dom är dyra eller på annat sätt inte riktigt lockar någon att slå till. Om jag anordnar en Giveaway och helt enkelt ger bort kniven så löser det ju det grundläggande problemet, samtidigt som jag får chansen att göra någon slumpmässig läsare lycklig.

Jag tjänar ju förstås ingenting på detta sätt, men det gör jag ju inte heller när jag köper in nya knivar och ger bort dom till mina läsare. 😂

Jag ska fundera lite på detta och se om någon kniv duger att ge bort till en lycklig läsare. Jag återkommer inom kort.

Ha en riktigt bra dag.