girl and boy reading book in blanket fort

Giveaway 2 2022 (Rev.2)

Vare sig du är intresserad av Bushcrafting, outdoor, survival eller EDC så har du en sak gemensam med i princip alla övriga intresseområden, man vill ha en lampa man kan lita på, i alla väder och i alla situationer. Den ska dessutom vara enkel att ”ladda om” ifall det skulle behövas. Detta medför att den ska ta vanliga AA eller AAA batterier, för att kunna hållas igång många timmar, utan att man behöver uppsöka ett uttag.

Den ska även tåla väder och vind, oavsett om du råkar tappa den i en vattenpöl, eller måste dyka ned för att hämta mobiltelefonen som ramlade ur båten. Den ska ändå fungera utan problem. Förutom detta så ska den även tåla stötar och att studsa omkring i en ryggsäck eller verktygslåda utan att att gå sönder.

Förutom alla dessa egenskaper så vill man dessutom att den ska vara tillräckligt billig för att man inte ska behöva ta ett banklån för att äga en. Risken med sådana lampor är att man räds använda den till mycket, eftersom den kan bli skadad i processen.

Om jag nu berättar att min andra giveaway för i år, kallad Giveaway 2 2022, innefattar en sådan lampa. Den kanske inte är dyr, som jag skrev ovanför, men att få en helt gratis via min Giveaway, tja, det är ju förstås det bästa av alla världar. Detta är faktiskt en av dom mest misshandlade lampor i världen och därför kan man säga att den är väldigt väl beprövad.

Detta är den perfekta prylen när man vill ha en lampa som inte behöver skötas om speciellt mycket. Något att ha i nyckelknippan, i verktygslådan eller handskfacket på bilen.

Till skillnad från tidigare giveaway, som genomfördes i samarbete med företag, så är detta en av dom Giveaways som jag själv har sponsrat, för egna intjänade pengar. Det blir troligen mycket sånt i framtiden, men när jag ramlar över några prylar som jag anser är användbara så kan jag ju passa på att ge bort en eller flera på hemsidan.

Lampan jag pratar om är VARTA LED Indestructible Key Chapin Light, en extremt lätt (43 gram med batteriet), liten (23×83 mm) och tuff lampa (IP X4). Den lyser med 12 lumen, som inte är massivt, men det räcker i nödfall, vilket den är speciellt anpassad för. Genom att den enbart har ett enda AAA batteri så kan man packa ned en näve extra batterier för att klara sig länge. Smidigt och enkelt i bugout väskan eller EDC fickan helt enkelt.

Så. Vad behövs för att just du ska få chansen att få en av dessa lampor, helt gratis? Ingenting speciellt faktiskt. Du måste skicka in ditt namn och e-post, samt svara på mina massivt svåra och obligatoriska frågor. ?

Vinnaren väljs som vanligt via slumpgenerator, så det finns ingen specifik manöver som gör att du får större vinstchans. Precis som det ska vara. Jag har inte bestämt mig ännu exakt hur många lampor som totalt kommer att ges bort, men räkna med att det blir en hög av dessa, så vinstchansen är fortfarande hög.

Den uppmärksamme har noterat att jag inte vill ha telefonnummer denna gång, eftersom det inte handlar om någon kniv eller liknande produkt som kräver en viss ålder. Denna Giveaway kan alla vara med på.

”Varför inte en kniv”, kanske någon funderar. Jag brukar ju oftast ge bort en eller flera knivar, det är sant. Orsaken att det inte blev så här denna gång är att jag vill mixa upp det lite. Just nu är det EDC prylar, snart så blir det nog lite Victorinox saker också. Det blir lite roligare på det sättet, eller hur?

Så. Fyll i formuläret nedan och sedan får jag önska lycka till.

Uppdatering: Denna Giveaway pågår till och med 15 februari, klockan 18:00. Det kanske jag borde ha nämnt ovan. Tack till Niklas som var snabb att höra av sig. ?

Inga fält hittades.