Fällkniven S1xb till salu… såld?

Det finns tillfällen då jag faktiskt inte vill sälja en kniv. Det kan bero på att den visat sig vara en fantastisk kniv, men ibland så känns knivarna bekanta och trevliga att använda. Detta beror givetvis på att jag använt knivarna i fråga mycket och därför vant mig vid hur dom fungerar.

Min Fällkniven S1xb är en sådan kniv. Den är både fantastisk på alla sätt, men även har den visat sig vara en oumbärlig kompanjon i skogen, under en lång tid. Idag så fick jag ett erbjudande jag (troligen) inte kan tacka nej till och har i princip valt att sälja kniven. Den kommer dock levereras personligen, så att jag kan avgöra om personen i fråga är värdig nog att ha en av mina mest älskade knivar i sin ägo.

Skämt åsido så är ingenting bestämt ännu. Jag tänkte bara säga att den troligen är såld, trots att jag inte ens hade den till salu. Jag vet att det var många som väntat på att jag skulle lägga ut min Fällkniven S1xb till försäljning och att många säkert blev lite irriterade över att den redan (troligen) är såld. Men ibland så kommer det en köpare som jag vet kommer att ha användning för den, av egen erfarenhet. Jag är dessutom rädd att den hamnar i en låda nu när jag har min Bark River Bravo 1.25 Spear Point, som bägge fyller samma lucka i min arsenal. Det finns inget mer tragiskt än en kniv som inte kommer till användning. Det är ett brott mot naturen…

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.