Fällkniven S1xb såld!

Då var min Fällkniven S1xb såld, definitivt. Den kommer att bli saknad och tillhör en av dom mest testade knivarna jag ägt på senare tid. Jag vet dock att den har en ny ägare som kommer att ta hand om den och låta den följa med på äventyr, vilket alltid är trevligt.

Jag har fått en fråga angående om jag ska sluta med Fällknivens knivar nu och svaret är varken ja eller nej. Jag hade en period där Fällknivens knivar var väldigt intressanta och trevliga, men jag är redo att börja leta mig ut på den större marknaden och se vad som finns för den som är på jakt efter ”nästa bästa”. Det har ingenting med Fällknivens kvalité eller design att göra, vilka båda är riktigt bra. Jag är bara redo för lite annat nu och det är garanterat mina läsare också.

Som plåster på dom emotionella såren har jag beställt ännu en Bark River kniv. Denna gång i ELMAX stål och betydligt mer exklusivt handtag än min Bravo 1.25. Jag vet att det inte låter som jag, men jag kände att jag behövde en kniv som får mig att glömma S1xb’n, eller hur? Jag har dessutom börjat fatta tycke för Bark Rivers knivar, trots att dom är i princip omöjliga att få tag på.

Nåja. Nu ligger bara en enda Fällkniven kniv till salu i min Digitala Loppis. Ska även den bli såld? Vi får se hur det går.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.