En till Pingvin till testbänken!

Eftersom en av mina absoluta favoriter bland fällknivar är QSP Penguin så kunde jag inte motstå frestelsen att köpa ännu en. Denna gång är det en av dom nya med handtag i krossad kolfiber och mörkt blad, vilket jag tycker är en otroligt snygg kombination.

Jag föredrar alltid knivar utan beläggning på bladen, men när vi pratar om EDC knivar och lättare uppgifter så tror jag att det kommer att fungera bra ändå. Jag satt länge och tänkte köpa en med det vanliga bladet, men jag har ju redan Penguins med denna finish, så varför inte testa något nytt.

Jag förväntar mig inte att det ska vara några direkta skillnader i övrigt mellan exempelvis min Blue Jean Micarta version och den nya, men man vet ju aldrig. Hur som helst kommer jag att lägga upp lite skrytsamma bilder, så att du också lockas att köpa en Penguin. Du vet väl att det är obligatoriskt att ha minst en?

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 1 år gammalt. Tänk på att 1 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.