person in black leather boots sitting on brown cardboard boxes

En snabb uppdatering!

Jag tänkte skriva en snabb uppdatering innan jag fortsätter med mina tester, för nu blir det tester några dagar framöver. Jag passade på att beställa produkter som jag varit nyfiken på, men inte tidigare gjort slag i saken att köpa. Eftersom jag både är intresserad av att testa nya saker och samtidigt få saker att skriva om på bloggen så blev det en win-win situation av det hela.

Produkter som testas just nu och kommer att skrivas om inom kort är, bland annat:

TNTOR Ultra Slim Powerbank
För mitt EDC kit. En av världens tunnaste powerbanks och den är omtalad för sin packbarhet. Mitt krav är att den ska räcka till att ladda min telefon eller andra tekniska prylar i nödfall, därför valde jag en powerbank med lägre kapacitet (3500 mAh) för att spara på vikt och utrymme i min EDC väska.

Men är den något att ha, trots att den är omtalad? Det är något som återstår att se.
MIL-TEC:s näthalsduk
En ”modern version av Shemagh”, tydligen. En näthalsduk som används av bland annat krypskyttar och militär personal över hela världen. Ända sedan jag såg denna första gången för flera år sedan så har jag funderat på hur den fungerar, både som halsduk och som kamouflage. Det kanske inte är något man använder till vardags direkt, men ute i skogen så kan den förstås komma till användning, vilket jag hoppas.

Är den värd hypen som finns omkring denna produkt? Det ska vi undersöka inom kort.
Mardingtop 28 L väska
Mardingtop är ett Kinesiskt företag som tillverkar väskor för EDC och uteliv. Deras 28L ”taktiska” väska har lockat mig i många år, då den är otroligt billig för vad man får. I alla fall om man tittar på testerna som finns att tillgå. Med en prislapp på runt 400 kr så får vi ju se om den är värd pengarna eller inte. Det blir spännande.

Jag har blivit varnad att Mardingtop inte tillverkar sina väskor i samma kvalité som Mil-Tec, men då jag redan vet att Mil-Tec är riktigt bra saker så tänkte jag sticka ut nacken lite och testa något nytt.

En sak jag kan avslöja är att fickorna i denna väska innehåller möjligheter att organisera saker på ett riktigt bra sätt, något jag förutsätter kommer att fungera perfekt om man vill ha en billig EDC ryggsäck. Fungerar det? Vi får helt enkelt se när jag avslöjar hela testet inom kort.

Förutom dessa tre produkter så har jag beställt paracord och mycket annat ”smått och gott”, men jag vet inte om det är värt att skriva något mer om dessa saker.

Hur som helst. Nu vet du vad som kommer inom kort.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.