”Eldstål till Morakniv Survival Kit?”

Jag vet att jag nämnt det tidigare, men nu har jag fått frågan igen. Går det att köpa eldstål till Morakniv Survival Kit? Jag har alltid sagt att ”det kommer snart”, eftersom jag fått dom uppgifterna från Morakniv tidigare. Men nu verkar det ha tagit lång tid utan att något separat eldstål har dykt upp.

Jag har skickat en fråga till Morakniv igen, så får vi se vad svaret blir. Dock har jag inte sett dom till salu någonstans, så risken är stor att man får köpa ett helt nytt kit.

Jag återkommer till denna fråga så fort jag fått svar från Morakniv, så dessvärre förblir den obesvarad ett litet tag.

Ha en bra dag så hörs vi strax igen.

(Uppdatering 30/8: Morakniv har hört av sig och säger att ett svar på mina frågor kan dröja lite, eftersom alla fortfarande är på semester. Bara så att ni vet.)