Armytek Wizard C2 Pro Max – Instruktionsfilm

När jag letade runt på nätet varför min lampa inte ville ladda som den skulle så hittade jag en instruktionsfilm som jag tänkte att jag måste dela med mig. Här kan du själv få se hur invecklat det är att hantera denna lampa fullt ut.

Den medföljande instruktionsboken beskrev ingenting jämfört med vad jag lärde mig med denna film.

En sak som dom definitivt skulle ha skrivit i manualen var att man skulle vrida botten på lampan 1/4 varv för att kunna ladda den, en sak som hade varit otroligt hjälpsamt om det förklarats i detalj.

Jag har dock accepterat att det rör sig om en ”inlärning” på denna ficklampa, så jag är inte arg över det. Dock känner jag att dom borde kunnat ha mindre komplicerade lösningar på olika effekter och lägen. Men samtidigt är det kanske jag som är dum, helt enkelt.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.