Armband med Laser precision

Att nu ha en ordentlig laser, ordentlig programvara och dessutom en Apple Mac för att göra mina skapelser har gjort att jag börjat experimentera med att skära ut olika mönster samtidigt som jag graverar på en ytligare nivå. Allt i ett och samma steg.

Denna var ett mer eller mindre lyckat försök att skapa ett unikt armband. Det var mer lyckat då den faktiskt blev exakt som jag ville, men mindre lyckat då lädret faktiskt krympte efter att jag försökte behandla det, så den passar inte på min arm längre.

Jag ska göra samma design med betydligt tunnare skinn och samtidigt göra designen några millimeter större nästa gång så att passformen blir bättre. Detta var enbart en ”prototyp”. ?

När jag fått till allt så blir det jättelätt att anpassa ett sådant armband till vilken storlek som helst, vilket i sin tur gör att jag med enkelhet kan erbjuda ett specialanpassat armband till mina läsare bara genom ett mått på handleden.

Sjukt roligt.

Jag tänkte bara dela med mig av detta, så att ni inte tror att jag ligger på latsidan. ?

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.