man in black long sleeve shirt sitting on gray couch

Anstormning på utlottningen

Nu har jag fått in väldigt många som vill vara med på min utlottning, vilket jag har både bra och dåliga nyheter om. En av dom dåliga nyheterna är att vinstchansen för alla som är med blir mindre och mindre allt eftersom fler och fler anmäler sig, men det kan ju inte hjälpas. ?

Den egentliga saken är att jag inte fått någon respons från Jaktkit gällande kniven jag tänkt lotta ut så har mina planer ändrades lite. Toppvinsten splittrades upp i första, andra och tredje plats. Alla dessa kommer att få en exklusiv kniv som jag faktiskt förespråkar väldigt mycket i min blogg. Vad det blir? Det blir en överraskning för samtliga. Jag kan säga att denna kniv är faktiskt så exklusiv att jag inte ens äger en själv. Nu blev du nyfiken, eller hur… ?

Första och andra plats kommer dessutom att få Wildo OCYs, för vinterns matäventyr. Som jag skrivit tidigare så är OCYs inte ens släppta på marknaden ännu, utan beräknas först dyka upp till sommaren 2022. Ännu mer spännande.

Första plats kommer förutom en exklusiv kniv och en OCYs även få en specialdesignad T-Shirt från Slims.se, som är Sveriges trevligaste EDC-butik. För er som inte vet vilka Slims.se är så kan jag säga att det är en få förunnad ära att få bära deras namn på offentliga tillställningar. Alla som är EDC:are vet vilka Slims.se är, många kommer att höja sitt glas och visa sin respekt. ??

Vinnaren kommer att få ett meddelande om att välja storlek på tröjan innan något skickas.

Om jag får svar från Jaktkit innan lottningen är avgjord så korrigerar jag detta och meddelar via ett inlägg. Just nu ser vinstplanen ut enligt ovanstående, men som sagt kan den ändras utan förvarning.

När avgörs då utlottningen? När jag fått alla produkter som jag lottar ut så avslutas utlottningen och vinnarna meddelas omedelbart, så man kan säga att allt beror på PostNord.?

Jag är dock 100% säker på att det blir mellan den 22-26 November, så om du inte anmält dig, passa på att göra det nu.