Viktig info: Medlemsstatus och nedladdningar!

Från och med i natt så förändras nedladdningsreglerna på ITPiraten.se och samtliga dottersites. Anledningen är den senaste tidens ”leechning” som pågått från vissa medlemmar (ni vet vilka ni är). Vissa sektioner på downloads.itpiraten.se har uppgraderats till V.I.P endast för att undvika missbruk. Om du inte har tillgång till vissa filer så beror det på att du inte har V.I.P eller högre status.

Alla filer som du själv har laddat upp, men som ändrats till V.I.P status, går fortfarande att komma åt. Detta gäller oavsett vilken medlemsstatus du för närvarande har. Du är alltid ägare till dina egna filer.

Vi har också utvidgat vår download server med 3 st nya ”slavar” som ska hjälpa att hålla hastigheten uppe. Byten mellan servers görs per automatik och är helt transparent för användare, så inga ytterligare inställningar krävs. Vissa tider på dygnet kan huvudservern vara belastad, vilket kan medföra en viss väntetid då servern routrar till nästa tillgängliga server.

Nyligen uppladdade filer behöver spridas till övriga servers, vilket sköts automatiskt, men det kan ta ett tag innan alla servrar uppdaterat fillistorna.

Alla ändringar är aktiva nu, vilket medför att ingen ”downtime” förväntas. Om du får problem med downloads så kan du antingen vänta ett tag och försöka igen eller skicka ett mail till msupport@itpiraten.se för hjälp.

Om vi påträffar våra filer på någon annan hemsida eller nedladdningsserver så kommer vi att stänga downloads tills säkerhetshålet är åtgärdat.

Medlemskap i ITPN påverkas inte av dessa handlingar. Detta rör endast medlemmar i ITPiraten.se.

 

Ha en trevlig natt.