Officiell Apple varning!

Denna hemsida är tillverkad med hjälp av olika Apple produkter och ägaren av hemsidan är djupt investerad i Apples ECO-system. Riktigt djupt!

Om du inte gillar Apple eller Apples produkter så kan du nu känna dig officiellt varnad att denna hemsida ibland handlar om många sådana produkter, på gott och ont.

Om du dessutom är rent emot Apples produkter så kan jag nog rekommendera att du inte läser inlägg som handlar om dessa saker. Du kan bli upprörd och säga saker som du kanske inte borde.

Detta är inte ett skämt!
Det låter kanske som ett skämt, först, men då jag hela tiden får försvara varför jag valt att använda Apple produkter så vill jag helst slippa göra det i all evighet. Faktum är att jag tröttnat på att ens diskutera dessa saker längre.

Inte bara Apple!
Trots att jag använder Apple produkter hemma och på jobbet så utesluter jag inte Windows, Linux eller andra operativsystem. Faktum är att jag arbetar med såväl Unix, Linux, Windows och MacOS. Jag äger, utöver flera iPhones, en hel uppsjö av Android och även Windows telefoner (retro power ?). Jag agerar i princip dagligen support på många olika plattformar och arbetar inom IT, så jag vet vad jag gillar och vad som fungerar för mig. ?

Jag föredrar helt enkelt iPhones över Android, och MacOS över Windows, vilket du också kan känna dig officiellt varnad över. Dom gånger jag talar illa om Android eller Windows så behöver du inte känna dig personligt påhoppad eller utpekad om du använder Android eller Windows själv. Det enda du behöver tänka på är att det är mina egna åsikter och du behöver inte hålla med eller ens tycka om vad dom är.

Det är dock ingen idé att bråka med mig för att försöka ändra mina åsikter. Det kommer inte att lyckas. Jag har kommit över allt som heter bråk mellan dom olika ”lägren” och bryr mig enbart om kreativa och vettiga argument, vilket man sällan råkar på.

Om du också gillar Apple, jättebra. Om du hatar Apple, trevligt för dig. Alla får tycka och tänka exakt som dom vill. Jag varken bestämmer eller förespråkar vad andra använder. Men om du tänkt ändra mina åsikter så är det lika bra att du låter bli och satsar tiden på något vettigare. ?

Tack för att du läst min Apple varning. Hoppas den var till nytta och att du känner dig tillräckligt varnad nu.