Ny design – till slut…

Dom som följer min blogg har dom senaste två dagarna blivit lite förvirrade när saker och ting ändrats, flyttats och försvunnit med jämna mellanrum. Orsaken till detta är att jag håller på att ändra design och funktionalitet på hemsidan. Jag har utfört dessa ändringar ”live” i bakgrunden, för att slippa stänga ned och svika mina trogna läsare.

Nu har jag dock fastnat för en design som verkar passa mig rätt så bra. Funktionsmässigt så kommer jag att expandera den närmaste tiden, men nu behöver du inte bli förvirrad över att allt ändras från sida till sida längre i alla fall. =)

Glad Påsk på er allihopa och hoppas att ni håller er friska och glada.

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.